Skip to main content

Cultivem
molt prop de tu

La Vallesa del Mandor és un conjunt de finques agrícoles i bosc de propietat familiar situades en ple Parc Natural del Túria, en la província de València, amb un total de 500 hectàrees entre els municipis de Paterna i Riba-roja.

En la Vallesa del Mandor ens dediquem a cultivar la terra des del segle XVIII, sumant en l’actualitat més de 100 hectàrees de cultiu, majoritàriament de cítrics i anous.

Pel seu relleu, orientació i proximitat al riu, algunes zones de la seua extensió són especialment propícies per al cultiu de l’anouer ecològic, al què dediquem en l’actualitat la nostra màxima atenció.

Nalpa S.L. es l’empresa familiar valenciana que gestiona l’explotació agrícola i comercial de les anous. Ho fem amb el convenciment d’oferir un producte saborós, sa, ecològic i de proximitat.

“Sabem que aproximadament el 80% de les anous que es consumixen a Espanya s’importen en contenidors des d’altres continents. Ja no sols és la qualitat del producte el que està en joc, també importa la repercussió mediambiental de la seua comercialització”.

Producció
Certificada

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) any rere any certifica que la nostra explotació agrícola d’anouers complix la normativa aplicable a l’agricultura ecològica acreditant a Nalpa S.L. amb el certificat de conformitat pertinent PV47020209211 i codi d’operador CAECV CV4702PV.

La Cotizada
Sinònim de Qualitat

Tenim el convenciment que el consumidor sabrà apreciar la diferència entre les nostres anous, fresques i cultivades ací amb el màxim respecte al nostre medi ambient, enfront d’aquelles altres que han de ser transportades durant molts dies des de llocs llunyans per a posar-les al seu abast.

Cultivem els nostres anouers de forma artesanal i respectuosa amb el medi ambient. Per això no utilitzem cap producte químic, que tal vegada puga millorar l’aspecte i la producció, però que al seu torn perjudiquen el sòl i al sabor de l’anou. Quan estan al punt òptim de maduració, les recol·lectem i les envasem per a fer-te-les arribar al teu punt de venda.

Blog

© Desarrollado por backspin.