Skip to main content
La Collita de 2022

Els productes parlen del negocis

Si consideres que una bona qualitat en els productes és essencial per a satisfer els gustos de la teua clientela, et donem la Benvinguda a LA COTIZADA. La qualitat pot estar referida al sabor, a la grandària, a l’aspecte, a la seua procedència. Amb independència del punt de vista utilitzat, trobaràs justificació de bona qualitat amb les nostres anous. Cultivades en un Parc Natural, compten addicionalment amb certificació ecològica de producció i per la seua proximitat i propietats de l’anou, les seues característiques es mantenen intactes des de l’arbre al teu negoci, no és casual que el sabor parle per si sol.

Com ha sigut la collita de 2022

La collita d’enguany ha sigut de molt bona qualitat i poc volum. D’aspecte autèntic, un poc fosques per la seua naturalesa i absència de tractaments, han eixit amb bona grandària, aproximadament el 80% de la collita ha sigut de calibre 34/36 i el més important, amb excel·lent sabor. Com és habitual, també comptem amb una xicoteta producció d’anou premium, que és aquella que definim com extraordinàriament gran, conservant una bona vistositat i sabor.

Formats a la venda

Sacs de 16 kg d’anou corfa

Sac d’iute que conté 16 kg d’anou en corfa , de calibre amitjanat 35. Si el destinatari és una botiga al public, addicionalment s’inclou un cartell expositor de cartó, on s’identifica l’anou (Marca, ecològica i del parc Natural del Túria) i 30 bosses dispensadores de PLA (film orgànic transparent) i paper procedent d’explotacions forestals sostenible per a autoservici.

Caixa de bosses de 700 g d’anou corfa

Esta caixa inclou 18 bosses d’anous de 700 g de calibre 35 amitjanat, que fan un total de 12,6 kg nets d’anou en corfa. Les bosses estan preparades per a la seua posada a la venda de forma independent , en el seu envàs s’identifica la marca de l’anou , el seu caràcter ecològic i procedència, el material de les bosses és film de PLA (film orgànic transparent) i paper procedent d’explotacions forestals sostenibles.

Caixa de 10kg d’anou pelada

Es tracta d’una anou pelada en palometa i envasada en caixa de cartó de 435x315x260 cm. Si el destinatari és una botiga al públic, addicionalment s’inclou un cartell expositor de cartó, on s’identifica l’anou (Marca, ecològica i del parc Natural del Túria) i 30 bosses dispensadores de PLA (film orgànic transparent) i paper procedent d’explotacions forestals sostenible per a autoservici.

Altres formats

Altres formats són possibles. Si les necessitats del teu negoci no s’ajusten als formats disposats, posa’t directament en contacte amb nosaltres i compta’ns com podríem donar-te el millor servici, intentarem satisfer-te en la mesura de les nostres possibilitats.

© Desarrollado por backspin.